Tekst:
Stor tekststørrelse

BankAxept-kort

Betalingskort merket med BankAxept kan brukes til betaling av varer og tjenester og til uttak i minibanker. Når du betaler med BankAxept, bruker du penger rett fra kontoen. Bruk av kortet forutsetter dekning på kontoen. Det er ingen nedre beløpsgrense i betalingsterminalene. Mange steder kan du også ta ut kontanter uten ekstra kostnad når du betaler med kort. Når du betaler med BankAxept taster du alltid PIN-kode og klar, før beløpet belastes kontoen.
BankAxept-kort

Nordmenn er verdensmestre i kortbruk

Nordmenn har mange kort, og det er knapt noen som bruker kortene oftere. BankAxept er det vanligste betalingskortet i Norge. Dette er et debetkort med online deknings- og autorisasjonskontroll. Mer enn åtte av ti kortbetalinger i Norge er med BankAxept som betalingsmiddel.

Tilbys av alle norske banker

Alle norske banker tilbyr betalingskort med BankAxept. Når du ser merket BankAxept kan du betale med bankkortet ditt. Det er raskt, enkelt og trygt - du trenger ikke kontanter. Alle steder som tilbyr betaling med BankAxept er synlig merket ved inngangsdør og/eller ved kassepunkt.